Фестиваль «Чарівна симфонія козацтва» скликає меломанів

18.08.2019, 06:34
Фестиваль «Чарівна симфонія козацтва» скликає меломанів

У Кременчуцькому районі відбудеться музичний фестиваль "Чарівна симфонія козацтва". Організує масштабне дійство Омельницька об'єднана територіальна громада.

Музичний захід відбуватиметься впродовж двох днів: 31 серпня і 1 вересня поточного року. Він буде присвячений композитору Петру Чайковському, рід якого походить із козацького села Омельники.

Усі охочі, присутні на фестивалі, зможуть побачити балет, концерт класичної музики, виставку старожитностей, кінні змагання. Для гостей також будуть організовані майстер-клас гопака та гастрономічний майданчик.

Читайте також:
Історія
24 травня 1964 р., співробітниками КДБ СССР було здійснено підпал Державної публічної бібліотеки АН УРСР.
вчора, 08:13
Історія
Як недонавчений, а зчаста безграмотний, охлос привів до влади кодло хапуг, так і у науку потрапили українофоби. Всім їм муляє наше минуле.
03 травня, 20:27
Історія
Майже забута у сучасній напівзмосковщеній Україні жертва сталінського терору. Вона не припиняла віршувати навіть у катівнях ГУЛАГу.
02 травня, 14:45
Історія
Цей давньогрецький мислитель зі стоїчної школи жив після великих подій. Однак попри це мав багато чого додати до своєї галузі знань...
01 травня, 21:41
Мистецтво
Будівлі Музею старожитностей імені Василя Тарновського, в якій знаходиться бібліотека, повернули колишній вигляд. Стало краще, ніж було.
30 квітня, 19:04
Історія
Після акції «Вісла» Осип Хома («ВІЛЛІ») восени 1947 р. із рейдовою повстанською групою перейшов у американську зону Німеччини.
30 квітня, 09:33